Mandag uge 33: Hokkaidosuppe

Efterår = suppe. Ja, okay, det er måske ikke helt efterår endnu, men den her sommer har været rimelig fesen 😂👎🏼 Så fandt jeg lige et stort, flot og økologisk hokkaidogræskar i Meny forleden dag, og det måtte bare med mig hjem 😍

Opskriften kan jeg ikke selv tage æren for. Den findes her:

https://www.aarstiderne.com/Opskrifter/Opskrift/hokkaidosuppe-med-kokosmaelk1

Vi dryssede med friskkværnet peber og tørristede græskarkerner og serverede brød til 👌

Jeg elsker supper, og at de er så nemme og hurtige at lave. Så behøver jeg ikke at bruge babyens formiddagslur til at knokle i køkkenet, hvilket egentlig passer mig helt godt, selvom jeg også elsker at lave mad. Nogle dage er det bare rart, at det er nemt. På Instagram får jeg tit kommentarer om mit overskud til at lave al den mad. Der må jeg bare sige, at jeg har minus overskud 😅 Enhver nybagt forælder ved, hvordan det er. Man har ikke tid til ret meget. Det handler selvfølgelig om at prioritere. Det handler også meget om hastighed og overblik. Jeg har efterhånden mange års erfaring med madlavning og lægger en plan, inden jeg går i gang. Så kan det nok gå tjept. Nogle gange går det også lidt for hurtigt. For nogle uger siden chopppede jeg et lille stykke af min pegefinger, mens jeg lavede lasagne. Av for filan! 😣 Jeg bliver tit vildt stresset, når jeg laver mad, og jeg indrømmer gerne, at det ikke altid er en fornøjelse. Men når man har en familie, skal der mad på bordet. Jeg har et barn, som skal ernæres, så jeg har intet valg, og for hende gør jeg det gerne, selvom det kan være surt.

Men suppe er lige til at overskue, og vi nød alle tre vores hokkaidosuppe i dag 🌱

God aften 💚