Torsdag uge 36: Blomkålssuppe

Torsdag er suppedag, og nu er det efterår, så det er helt perfekt. De sidste par dage har det stået ned i stænger, men i dag har vejret været nogenlunde, så vi har været ude at gå. Vi var ret sent hjemme, fordi vi lige tog et smut forbi min mor og far, hvilket også passer fint med at skulle have suppe. Det er nemlig hurtigt og nemt at lave 👌

Opskrift på suppen:

Et løg

Tre fed hvidløg

En porre

Et blomkål

Vand så det dækker

En slat risfløde (soja- eller havrefløde kan også bruges)

En grøntsagsbouillonterning

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Løg, hvidløg, porre og blomkål svitses i lidt olie i en stor gryde. Vand tilsættes, og det koger, indtil grøntsagerne er møre. Der blendes med en stavblender, og der tilsættes plantefløde, bouillon, salt og peber.

Vi serverede det med blandet quinoa og brød til, men det vil sikkert også smage godt med nogle forskellige ristede kerner på 😊

God aften 🌱💚

P.s.: Jeg beklager, at billedet vender forkert, men jeg glemte at tage et vandret billede 🙈😂