Torsdag uge 33: Stjerneskud med fredsfisk

Det var meningen, at vi skulle have stjerneskud med fredsfisk og kaviart, men jeg havde fuldstændigt glemt alt om kaviart, indtil kæresten efter måltidet spurgte, om jeg havde droppet det 😅 Jeg har endda været nede i byen i dag 🙈 Engang troede jeg, at det der ammehjerne folk snakkede om ikke fandtes, men det gør det virkelig! Jeg har normalt en super skarp hukommelse, men nu glemmer jeg så meget og kan ikke altid tænke klart 😂

Nå, men vi måtte undvære kaviart, og det var også fint nok. Hvis det skulle undre nogen, så er kaviart en slags plantebaseret kaviar, som består af tang i stedet for rogn. Det smager blandt andet godt sammen med sushi og, ja, på stjerneskud når man husker det 😆

Fiskefileten på vores stjerneskud består af bagt, paneret og stegt pastinak – det kaldes også fredsfisk.

Opskriften på fredsfisk er fra bloggen Månebarnet. Jeg bruger hendes opskrifter rigtig meget. Direkte link til fredsfisk får I her:

Fredsfisk

Udover fredsfisk indeholder vores stjerneskud rugbrød med smør, hjertesalat, tomat, agurk, hvide asparges (fra glas), hjemmelavet remoulade, citronsaft og masser af frisk dild 💚

Jeg lavede remouladen ved først at lave en mayonnaise (opskriften er herfra: http://peanutbutterandvegan.com/april-all-natural-day-5/) og derefter tilsætte Piccalilly indtil det smagte, som jeg synes, det skal smage. Piccalilly er en slags remouladepuré med små stykker syltede grøntsager og krydderier i. Da jeg var i New Zealand, spiste de det til alt, og jeg syntes, det var noget mærkeligt noget. Nu elsker jeg det 😆

I morgen skal vi have sushi. Ikke til aftensmad men til frokost. Jeg får nemlig besøg af en veninde, som jeg har tradition for at spise sushi og se zombiefilm sammen med. Vi dropper lige zombierne i morgen og nøjes med at spise sushi og lege med den bette. Det er længe siden, jeg har set hende, så jeg glæder mig 😊

Må I have en god aften 🌱💚